De verkoop van de 33 woningen in Park Zuidbroek is gestart! Op deze website kan je via www.woneninparkzuidbroek.nl/verkoopdocumentatie alle beschikbare informatie raadplegen.

Inschrijven
Inschrijven voor een koopwoning kan tot uiterlijk maandag 16 juli 09.00 uur. Dan sluit de online inschrijving en is inschrijven niet meer mogelijk. Inschrijven voor een huurwoning is nog niet mogelijk.

Toewijzen
Na het sluiten van de inschrijf periode worden alle gegevens van de binnengekomen inschrijfformulieren verzameld. Daarna volgt de toewijzing c.q. loting. Dat is altijd een spannend moment. Wij streven ernaar om iedereen op uiterlijk 18 juli te informeren over de uitkomst. Bij toewijzing van een woning word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek. De makelaars voor dit project zijn Judith Winterman van Ten Hag makelaarsgroep en Ellen Nijboer Kaestner. Wanneer er géén woning aan je toegewezen is hoor je dat ook van ons en plaatsen we je op de reservelijst.

Tijdens het verkoopgesprek ontvang je alle informatie zoals een brochure met contract documenten, om weloverwogen een beslissing te nemen of je echt wilt kopen. De makelaars nemen deze informatie uitgebreid met je door. Als je besluit de woning te kopen teken je een koop- en aannemingsovereenkomst en bespreek je het meer- en minderwerk met de aannemer.

Meer informatie nodig? Kom donderdag 12 juli naar Ten Hag makelaarsgroep!
Als je vragen hebt kun je altijd mailen, maar langskomen mag ook. Op het kantoor van Ten Hag makelaarsgroep aan de Canadalaan 8 in Apeldoorn ben je tijdens kantooruren welkom en op donderdag 12 juli is er tussen 16.00 uur en 17.30 uur een speciale inloop voor Park Zuidbroek.

De procedure voor de verhuur van de 26 huurwoningen aan de Musicalstraat in Park Zuidbroek start na de zomervakantie. Informatie hierover volgt later via een

Delen: Ik heb belangstelling