Op 6 juli 2018 om 12.00 uur gaat de verkoop van start en dat willen we je hierbij graag vast even laten weten.

Na het inventariseren en vertalen van jullie woonwensen heeft Architect 19 Het Atelier de laatste hand gelegd aan de ontwerpen en we zijn echt trots op het resultaat. Het is een geweldig mooi plan geworden waarbij de diversiteit aan woningaanbod erg groot is. Er is echt voor ieder wat wils. Zo zijn er rijwoningen met twee of drie woonlagen, hoekwoningen met twee of drie woonlagen en natuurlijk de geliefde brede woning XL. Wat een variatie. En je hebt al een woning in Park Zuidbroek vanaf € 170.000,- v.o.n.

Je kunt je vanaf 6 juli om 12.00 uur voor de aankoop van een woning inschrijven. Dan staan ook alle tekeningen, de v.o.n. – prijzen en belangrijke informatie over de woningen en het aankoopproces op de website. Jouw interesse voor één of meerdere bouwnummers kun je vrijblijvend kenbaar maken via het on-line inschrijfformulier. Vanaf 6 juli lees je op onze website verder hoe deze on-line inschrijving werkt.

Je inschrijving moet uiterlijk 16 juli om 09.00 uur bij ons binnen zijn. Je hebt dus lekker even de tijd om alle woningen te bestuderen en de volgorde van je keuzes vast te stellen. Het maakt namelijk niet uit of je formulier op 6 juli of op 15 juli bij ons binnenkomt. Als het maar vóór de 16e juli om 09.00 uur is.

Alleen ingevulde on-line inschrijfformulieren tellen als inschrijving. Heb je bijvoorbeeld tijdens de informatie bijeenkomst op 30 mei j.l. ook al voorkeuren opgegeven? Die worden niet als inschrijving meegenomen.

Na het sluiten van de inschrijf periode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld. Wij streven ernaar om iedereen uiterlijk op 18 juli a.s. te informeren over de uitkomst van de toewijzing c.q. loting. Bij toewijzing van een woning wordt je uitgenodigd voor een verkoopgesprek. We houden natuurlijk wel rekening met de vakantieperiode.

Delen: Ik heb belangstelling